Politica de confidențialitate

This Privacy Policy was last updated on May 20, 2020. If there will be any update, amendment, or changes to our Privacy Policy then these will be posted on this page

Dragi vizitatori ai site-ului www.agricloud.ro,

Pentru AgriCloud LTD protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importantă.

Datele sunt colectate pentru a vă asigura cele mai bune oferte și pentru a vă oferi cea mai bună experiență în relația cu AgriCloud LTD.

Prin urmare, datele dvs. trebuie să fie actualizate în orice moment. Puteți interveni oricând cu privire la acuratețea și utilizarea datelor. Vă rugăm să ne contactați cu încredere pentru a le rectifica sau șterge.

Datele sunt colectate numai pe baza consimțământului dvs. pentru relația cu AgriCloud LTD. și conform cerințelor legale. Prelucrarea lor se face în condiții de legalitate, corectitudine și transparență, asigurând o securitate adecvată a datelor, inclusiv protecție împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, distrugerii sau daunelor accidentale.

Personalul AgriCloud LTD. respectă cu strictețe cerințele legale privind protecția datelor și se asigură că toate operațiunile de prelucrare sunt efectuate numai în interesul dumneavoastră.

Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebări referitoare la protecția datelor cu privire la modul în care acestea sunt utilizate pentru a vă oferi o experiență excelentă în legătură cu AgriCloud LTD.

Intră în contact cu un expert AgriCloud

Pentru realizarea unei oferte complete pentru ferma/livada/podgoria ta, ne poți trimite un e-mail. Suntem aici pentru a face tehnologia prietenoasă.