5 BENEFICII ALE FOLOSIRII DRONELOR ÎN AGRICULTURĂ !

Salutare dragi Fermieri !

Iată 5 motive pentru care serviciile AgriCloud pe partea de drone agricole, nu pot lipsi din arsenalul niciunui fermier în 2022.

1. Analiză precisă a fermeiDronele colectează date brute care se traduc în informații utile pentru monitorizarea fermei. Dronele AgriCloud echipate cu camere multispectrale facilitează imaginile aeriene și topografia câmpurilor apropiate și îndepărtate. Aceste date optimizează aplicarea de îngrășăminte, apă, semințe și pesticide. În plus, dronele împreună cu tehnologia GPS sunt folosite pentru urmărirea animalelor, securitatea fermelor și monitorizarea pășunatului.

2. Economie de timp și costuriUnul dintre principalele beneficii ale utilizării tehnologiei inteligente în agricultură este timpul redus necesar pentru îndeplinirea multor sarcini. Întrucât multe dintre aceste operațiuni pot fi efectuate prin moduri inteligente de zbor, operațiunile sunt semi-automatizate, ceea ce are ca rezultat un timp petrecut mai puțin pe câmp.

3. Recolte îmbunătățite ale culturilorDronele le permit fermierilor să obțină rapid și frecvent date despre culturi, ceea ce îi ține la curent cu aspecte precum problemele de irigare, bolile plantelor și starea solului. Toate aceste lucruri trebuie să fie în condiții optime pentru ca culturile să prospere, iar fermierii să poată îndeplini așteptările privind randamentul culturilor.

4. Mod mai sigur și mai eficient de a pulveriza culturile.Dăunătorii și bolile plantelor vor fi întotdeauna o problemă pentru fermieri, pulverizarea manuală a substanțelor chimice va reprezenta întotdeauna un pericol pentru sănătate și este foarte consumatoare de timp și de muncă. Folosirea dronelor pentru a trata plantele infectate este mult mai sigură și mai eficientă decât munca manuală și utilizarea utilajelor de pe uscat. Dronele inteligente vin și cu moduri de zbor autonome, acest lucru le va permite fermierilor să planifice traseele de zbor numai în jurul zonelor care trebuie tratate și să lase părțile sănătoase ale câmpului libere de substanțe chimice inutile.

5. Ajutați la protejarea mediului și la combaterea schimbărilor climatice.Prin reducerea utilizării substanțelor chimice prin tratamente direcționate bazate pe date și prin reducerea necesarului de tractoare în acest scop, dronele pot contribui la reducerea poluării, pot ajuta mediul înconjurător și pot ajuta la lupta împotriva schimbărilor climatice.

⭐Compania AgriCloud este aici să te ajute. În permanență ne străduim să fim la zi cu cele mai bune soluții tehnologice și digitale ale momentului. Soluțiile AgriCloud puse la dispoziția ta, vor face o imensă diferență între o agricultură bazată pe noroc și investiții uriașe și o agricultură modernă, digitalizată cu recolte bogate obținute la costuri minime.

Tel – 0799.266.799

Mail – info@agricloud.ro

Intră în contact cu un expert AgriCloud

Pentru realizarea unei oferte complete pentru ferma/livada/podgoria ta, ne poți trimite un e-mail. Suntem aici pentru a face tehnologia prietenoasă.