BENEFICIILE STAȚIEI DIGITALE AgriCloud

Este de neimaginat ca în ziua de astăzi să mai fie posibilă o activitate agricolă profitabilă fără folosirea inovațiilor tehnologice puse la dispoziția tuturor. Tehnologiile utilizate includ senzori, rețele de comunicații, sisteme de aviație fără pilot (drone), inteligență artificială (AI), robotică și alte instrumente avansate care se bazează pe IoT.

🛡Agricultura digitală are potențialul de a face agricultura mai productivă, mai consistentă și de a utiliza timpul și resursele mai eficient. Unele dintre cele mai importante tehnologii digitale pe care le folosim în monitorizarea fermelor, sunt STAȚIILE CU SENZORI AGRICOLI AgriCloud. Acestea permit colectarea în timp real a unei mari cantități de date din teren, date care introduse în baza de date AgriCloud, sunt transformate într-un plan de acțiune predictibil.

Cu ajutorul senzorilor agricoli AgriCloud, puteți să fiți informat în permanență despre:

✅ Temperatura solului, umiditatea solului, temperatura aerului, umiditatea relativă, precipitațiile, viteza și direcția vântului și nivelul de luminozitate

✅ Riscul apariției bolilor fungice

✅ Momentul optim pentru pulverizarea în câmp a diferitelor substanțe, în funcție necesitate și de condițiile atmosferice.

✅ Recomandări pentru irigații.

✅ Riscul apariției diverselor boli

✅ Riscul apariției înghețului

✅ Instalarea secetei pedologice

✅ Perioadele de creștere și de repaus ale plantelor

✅ Monitorizarea în timp real a ploilor și furtunilor

✅ Alerte personalizate direct pe telefon

✅ Poziționare prin GPS

Tiparele bolilor înregistrate în baza noastră de date AgriCloud, sunt corelate cu datele primite de la stațiile cu senzori din teren, permițând astfel identificarea timpurie a diferitelor boli. Identificate din timp, acestea pot fi ușor localizate și combătute, evitând pierderi financiare importante.

Noi la AgriCloud am înțeles că pe măsură ce agricultura digitală se dezvoltă, este esențial să punem tehnologia la dispoziția a cât mai multor fermieri și să o implementăm în moduri care să minimizeze impactul negativ al schimbărilor climatice asupra celor care lucrează în domeniu.

💥TE AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI PENTRU A AFLA CUM ÎȚI PUTEM FI DE FOLOS

TRIMITE MESAJ PENTRU INFOEMAȚII PERSONALIZATE

AgriCloud – Tehnologie pentru FERMIER

Intră în contact cu un expert AgriCloud

Pentru realizarea unei oferte complete pentru ferma/livada/podgoria ta, ne poți trimite un e-mail. Suntem aici pentru a face tehnologia prietenoasă.